Populær
Nyhed
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • S
 • XL
 • 3XL
 • M
 • L
 • 3XL
Fra: ZE-ZE
400,00 DKK
( 320,00 DKK )
 • M
 • XL
 • XXL
Fra: ZE-ZE
400,00 DKK
( 320,00 DKK )
 • M
 • L
 • S

Tunika kjoler

- er kjoler der kendetegners ved at være en mellemting mellem en bluse og en kjole som du derfor nemt kan smide hen over et par bukser eller leggins. Tunika kjolen er til dig der føler dig mest komfortabel i løst tøj, der går ned over hofterne.

Bellissima

- beauty for all women

Vi har et stort udvalg af skønne kjoler i mange stilarter og mærker i str. 36-56 - se vores udvalg af Plussize Kjoler her: Plus Kjoler

Nedenstående kan du læse mere om vores forskellige Tunika kjole mærker og vores andre kategorier.

 

Mærker:

KAFFE

Kjoler fra KAFFE har et utal af styling muligheder og udvalget indeholder alt lige fra hverdagskjoler til de lidt mere festlige af slagsen.
KAFFEs kjoler er designet med øje for KAFFE kvinden, som kan lide den bevægelsesfrihed der er i en let og luftig kjole fra KAFFE. Og som også ønsker et stilet og farverigt udtryk, når hun skal til et festlig arrangement. KAFFE kjoler kan styles op og ned, alt efter humør og hvilken begivenhed du skal til.

MICHA

Micha er et stærkt dansk brand der har mere end 85 års erfaring indenfor tøj til kvinder og har eksisteret siden 1932. Micha går meget op i kvalitet og det er også dette, der blandt andet kendetegner deres stærke brand. Kjolerne er designet til at kunne holde længe og deres designer rejser rundt i verden for at blive inspireret til deres flotte kollektioner og finder de bedste materialer og print der passer netop til den kollektion som hun skal designe.

PONT NEUF

PONT NEUF er dansk designet tøj til feminine kvinder der søger moderigtige og tidsløse designs. Med størrelser fra 36-58 (XS-4XL) er det PONT NEUFs målsætning at designe komfortabet let-at-bære modetøj der giver følelsen af frihed for alle uanset størrelse og form.

ZE-ZE

ZE-ZE er et brand til den bevidste forbruger, som elsker kvalitet og godt design med fokus på detaljer, farver, materialer og pasform. Designteamene udvikler iøjnefaldende tøj i dagens trend for kvinder, der ønsker at kombinere den nyeste mode med komfort. Priserne holdes på et niveau, hvor alle kan deltage uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Andre Kategorier:

A-facon kjoler

- er et af de allermest populære snit. Det har fået tilnavnet A-facon, fordi skørtet er formet som en tragt fra taljen ned til fødderne (eller knæene, hvis man ønsker en kort kjole), og dermed har form som bogstavet A.

Mini kjoler

- er alle de kjole-modeller, der slutter ovenfor knæet. Leder du efter en kort kjole, er det altså en minikjole, du er på jagt efter. Minikjolerne kan se meget forskellige ud og være i mange forskellige materialer, men deres længde er, hvad de har tilfælles. Modellen passer perfekt, når du skal til et casual eller socialt event.

Maxi kjoler

- er kjoler der kendetegnes ved at være lange, smukke kjoler, der slutter omkring anklen.

Midi kjoler

- er kjoler der kendetegnes ved at de slutter mellem alt fra knæene til over anklerne, det er en rigtig fin længde som mange føler sig tilpas i.

 

Bellissima - Fyns bedste udvalg af kjoler finder du i hjertet af Ringe by lige overfor torvet

Indehaver Henriette hos Bellissima i Ringe:

"Jeg gør meget ud af at vælge den gode pasform, lækker kvalitet og hvad der er fremme i modebilledet. Flere af mine leverandør vælger heldigvis mere og mere bæredygtigt stof, hvor der f.eks. bruges mindre vand til produktionen. Der er et stykke vej endnu før alle er med, men det er dejligt at det er startet.

Vi har mange flere varer end vist her i shoppen så kontakt os endelig hvis du søger noget specielt. Du kan både maile, ringe, sms eller besked via messenger.

Bellissima har fysisk butik i Algade 38, 5750 Ringe - der er du selvfølgelig også meget velkommen."

 

Fri fragt med GLS ved køb for kr. 400,-

Leveringstid 1-3 hverdage

Click & Collect

14 dages fri returret i butik

 

3 timers GRATIS parkering på Centrumpladsen lige bagved butikken.

Fra Centrumpladsen skal du igennem en slippe for at komme om til butikkens hovedindgang.

 

Algade 38, 5750 Ringe

 45 60 24 83 84

 Mail@bellissima.dk

 

Cvr. nr. 30 85 33 93

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo

Åbningstider hos Bellissima

 

Mandag kl. 10.00 - 17.30

Tirsdag kl. 10.00 - 17.30

Onsdag kl. 10.00 - 17.30

Torsdag kl. 10.00 - 17.30

Fredag kl. 10.00 - 18.00

Lørdag kl. 10.00 - 13.00

Søndag Lukket

 

Specielle åbningstider hos Bellissima

 

 

 

   

Indehaver Henriette Pedersen fortæller:

 

"Jeg åbnede Bellissima den 1. oktober 2006 som en hobbysidebeskæftigelse, ved siden af mit fuldtidsarbejde.

Jeg valgte navnet Bellissima fordi jeg synes det er et flot navn, der på italiensk betyder skønhed, og det ramte rigtig godt i tråd med min drøm og passion for at bringe skønhed i form af kvalitetsmodetøj ud til kvinder i alle aldre og former.

Vi (min mand og jeg red.) indrettede et butikslokale i en tidligere staldbygning på vores landejendom i Kværndrup og her fik jeg opbygget en dejlig og trofast kundeskare. Jeg brugte meget energi på at deltage på messer rundt i hele landet og så holde hyggelige og velbesøgte kundearrangementer hjemme i stalden.

I 2018 udvidede Bellissima til yderligere en butik velplaceret midt i Ringe centrum, og nu kunne jeg ligeledes tage det spændende spring som fuldtidsbutiksindehaver.

Grundet Corona Epidemien i 2020 valgte jeg at lukke butikken i Kværndrup ned og udelukkende fokusere på butikken i Ringe, hvor lokalet var mere velegnet til at overholde restriktionerne om at holde afstand.

Under Corona nedlukningen måtte jeg være kreativ og derfor brugte jeg energi på at oprette en webshop, jeg havde også pick & collect ved bagdøren og holdt livearrangementer på Facebook, for at afhjælpe mine kunder.

I december 2021 udvider butikslokalet sig med yderligere 42 m2, hvor kunderne bla. også vil kunne finde brugskunst og lidt til den søde tand. Det glæder jeg mig rigtig meget til, og håber at kunderne vil tage godt imod mit nye initiativ."