Strik 211006 lyseblå Signature

Signature

Siden SIGNATURE startede i 1992 med en ren strikkollektion har vi udviklet vores forretning så kollektionen i dag består af et helt koncept. 

Holdet bag Signature er erfarne og kreative designere, sælgere og indkøbere, som konstant søger inspiration på det globale marked gennem rejser i ind og udland for at finde de bedste trends og tendenser. Vi følger tidens trends og efterspørgsler og sørger for, at vores kunder får moderigtige kvalitetsvarer i butikken på det rigtige tidspunkt til den rette pris.

Kollektionen består i dag af et helt koncept med strik, T-shirts, jakker, bukser, nederdele og shorts, hvor basis i konceptet er strik af høj kvalitet, der passer godt til det europæiske vejr og tøjsmag.

Signature-kollektionen henvender sig til den modne og prisbevidste kvinde, som går efter god pasform og kvalitet, lang holdbarhed samt moderne og komfortabel stil.

Signature-mærket er kendetegnet ved at være gode basismodeller, som enhver kvinde bør have. Signature udmærker sig ved en afslappet og komfortabel stil, hvor der er fokus på aktuelle farver og formfuldendte prints.

399,00

Pullover

Yndig langærmet pullover fra Signature. Den har en pæn rund halsudskæring med fine detaljer.
Mønster som grå fra midt og ud til siderne - enkelt og elegant.
Match med et par jeans og støvletter for et fint hverdagslook.
 
Mærket: Signature

Materiale:

Polyamid 15%

Elasthan 5%

Kvalitets tøj til den rigtige pris

Bellissima handler med tøj til den moderne pige, der ønsker kvalitets tøj til fornuftige priser. Vi har tøj i størrelserne fra 36 til 56 og i mange stilarter så udvalget rammer en stor aldersgruppe. Her er smart tilbehør som sko/støvler - tørklæder - tasker og smykker. Der er fred og ro til at finde det rigtige, kaffe på kanden i den gamle stald og god betjening. Gratis parkering lige ved døren.

 

Algade 38, 5750 Ringe

 45 60 24 83 84

 Mail@bellissima.dk

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på