Strik 163-197 grå meleret Micha

400,00

Super lækker strik i grå med lidt harlekinstruktur som er markeret med mindre bomber.

Strikken har langt ærme og rund halsudskæring som ikke er nedringet.

Fra serien Basic Fancy.

Materiale: 75% viscose og 25% poylyamid

Mærke: Micha

Skøn strik fra det Danske firma Micha som ligger i Jylland. 

Micha designes i Danmark. Vi går meget op i kvalitet og det er også dette, der blandt andet kendetegner vores stærke brand. Tøjet er designet til at kunne holde længe og vores designer rejser rundt i verden for at blive inspireret til vores flotte kollektioner og finder de bedste materialer og print der passer netop til den kollektion som hun skal designe.
Micha er et stærkt dansk brand der har mere end 85 års erfaring indenfor tøj til kvinder og har eksisteret siden 1932. Micha startede oprindeligt med at producere strik på fabrikken i Herning. Siden da har mærket været i rivende udvikling og har nu en masse linier der både omhandler t-shirts, bukser, shorts, nederdele, kjoler, bluser, skjorter og selvfølgelig stadig masser af strik m.m.. Micha er kendetegnet ved at man kan få vores tøj i en masse skønne farver, der følger tidens trend og tendenser. Vores størrelsesskala går fra 36 til 48, hvilket giver vores kunder en unik mulighed for, at man kan blive klædt moderigtigt på uanset størrelse og facon.

Kvalitets tøj til den rigtige pris

Bellissima handler med tøj til den moderne pige, der ønsker kvalitets tøj til fornuftige priser.

Vi har tøj i størrelserne fra 36 til 56 og i mange stilarter så udvalget rammer en stor aldersgruppe.

Her er smart tilbehør som sko/støvler - tørklæder - tasker og smykker.

Der er gode parkerings muligheder med 3 timers GRATIS parkering på centrumpladsen lige bagved butikken - du skal bare lige igennem en slippe så kommer du om til butikken.

 

Algade 38, 5750 Ringe

 45 60 24 83 84

 Mail@bellissima.dk

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på