Kjole tunika 5001769 Colman lyseblå Ze-Ze

Fra det prisbevidste ZE-ZE - billigt men godt.

Tænker mere og mere bæredygtighed ind i deres fremstilling.

 

399,00

Let behagelig kjole og til dig som er en høj pige kan den også bruges som tunika. Den har lyseblå bund, blade i blågrå og blomster i offwhite med sand.

Kan sætte både vest, cardigan og blazer til alt afhængig af hvor fin du vil gøre den. Til sommer en rigtig sød let sommerkjole med sneakers til eller en sandal.

Den er med rund hals udskæring og langt ærme som afslutter med en elastikkant. Så selvom ærmet er langt kan du nemt trække ærmet op og det vil blive siddende.

Den er skåret lige under bærestykket hvor der er meget små læg hele vejen rundt. Nederst har den også en flæsekant med disse små læg. Bagpå er der en mindre udskæring som er lukket med en lille lyseblå knap med elastik lukning - så du kan nemt tage kjolen på uden at åbne.

Materialet er 100% viscose 

Mærket er ZE-ZE

Kvalitets tøj til den rigtige pris

Bellissima handler med tøj til den moderne pige, der ønsker kvalitets tøj til fornuftige priser. Vi har tøj i størrelserne fra 36 til 56 og i mange stilarter så udvalget rammer en stor aldersgruppe. Her er smart tilbehør som sko/støvler - tørklæder - tasker og smykker. Der er fred og ro til at finde det rigtige, kaffe på kanden i den gamle stald og god betjening. Gratis parkering lige ved døren.

 

Algade 38, 5750 Ringe

 45 60 24 83 84

 Mail@bellissima.dk

Tilmeld nyhedsbrev
Find os på